Hunting season

SALUT.
Jag har SO-prov imorn. Demokratipissfanblä. Jag ska försöka att inte få pms-attack so let's talk about something else.
Jag börjar gilla Florence and the machine mer och mer. Jag borde typ gå och lägga mig men klockan är bara ungefär fem över nio så kan ju busa lite och vara uppe till kvart över. Eller mer...:))))
-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});}; // ]]]]]]> // ]]]]>]]>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});}; // ]]]]>]]> Jag blir bokstavligen hög av denna gif. Njut.

Går sakta sönder

MÖH.
Jag borde gå och lägga mig. Men det är jag för trött för. Jag va ute på promenad själv ikväll för att pisshuve till syster ville inte följa med och fortsätter ligga och sova och skyller på pollen. Mes. Jag har frågat Jack Gleeson om han vill gifta sig med mig på twitter så ja, vi får väl se hur det går.
Har bytt profilbild på facebookhelvetet om ni ville veta.

.

Du får mig att må så bra samtidigt som du får mig att känna som om någon stuckit en kniv genom mig.

I won't be found

HALLÅ.
Jag är ju typ som sagt hemma idag. Det är drygt. Men nu fick jag ju chansen att lyssna på The tallest man on earth's nya singel och ja.. Fin var den, väääldigt fin. Men hursomhaver så sitter jag och bland annat spammar Tom Hiddleston på tumblr så ja det är ju trevligt. Jag vaknade imorse av att jag skrek någonting i sömnen, minns inte riktigt vad. Jag är jäkligt aggresiv och högljudd i sömnen, jag svär asmycket och är typ elak. T.ex en gång när jag låg och vilade så blev min syrra asrädd för att hon hörde ett skrik, och då menar jag verkligen ett skräckfilms skrik så hon sprang ju ner för trappan och in i mitt rum och då låg jag och sov och hade inte vaknat. Jag har något fel tror jag.

Happy 20th birthday Jack Gleeson you old thing<3


Regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer

BLÄ.
Ja frågestunden sket sig ju så de är lika bra att ta bort de inlägget, fast jag är lat så nepp tänker jag inte göra.
Som sagt så är jag fortfarande sjuk och förkyld. Va med Tuva igår men for hem för jag mådde så dåligt. Blir nog att vara hemma från skolan imorn. Men hursomhaver så vann Chelsea igår och det är ju helt asdfghjkl (if you know what I mean) Nämen det är megaasabra ju! Mamma och typ pappa håller på att möblera om i mitt rum och moder försöker få mig att vilja ställa in min syrras soffa men nej schluta jag vill inte. Men förr eller senare kommer hon lyckas för det är som hon är.
bomshakalaka

Den fulaste flickan i världen

PISS.
Jag har blivit motherfakking förkyld. Allt är mammas fel. Tror att hon kan krama mig när hon är sjuk och hostar. Dumma dig. Jag har värk i hela kroppen. Jag har pms utan att verkligen ha pms. Jag sitter i min ensamhet och drogar halstabletter samtidigt som jag nyser och det låter typ som att tredje världskriget är på plats.(När jag nyser alltså)
Har träningsvärk i magen för ingenting typ. Dumma syster som får mig att skratta även fast jag är arg och sur på henne. Jag är sur över att det nedre inlägget inte har blivit kommenterat än eller någonsin. Jag är i STORT behov av en kram.
Men eftersom att jag har tråkigt så tänkte jag ha en frågestund så fråga på bara!


Hatar anonyma kommentarer okej

NU SKA NI LYSSNA PÅ MIG OKEJ.
Såg att jag hade fått en anonym kommentar på inlägget om att jag är weird osv.. Och jag vill veta vem du är okej. Jag bryr mig inte om du bor i skelle eller under min säng eller nån annan stans. Jag vill veta vem som skrev den otroligt fina kommentaren (förutom ni andra då som skrev namn) Du bl.a gjorde mig glad och jag vill ge dig ett leende om jag kan eller ett tack eller vad fasiken jag nu vill, bara JAG vet vem du är.

En vaggvisa du sjöng en gång

PLUPP.
Ber om ursäkt för min kattskitsnabeluppdatering men ja, jag sitter ju somsagt vid datorn hur sällan som helst nu när jag har min möbil. Så jag ska sammanfatta det intressanta i veckan:
MÅNDAG: Va med Madde efter skolan och chilla och åt årets första vattenmelon!
IDAG/ONSDAG: Schlutade typ kl 11 så jag, Linnea och Tuben gick till subway eller subban som en del kallar det.
Provade en klänning jag troligen kommer ha på skolavslutningen. Sedan for Linnea och jag och Tuben blev kissnödiga på root beer och jag blev hög på Skittles. Sedan köpte jag en Beatles-poster som jag är otroligt stolt över och ska sätta upp den sen on mah wall.
BTW tack för dom fina kommentarerna i inlägget nedan, blir en aning stolt över såna finisar<3
Lyssna på Kent så lever du längre.


Utseendet ska väl ändå inte behöva vara så jävla viktigt.

FUCK MITT LIV.
Jag är arg, sur, ledsen, besviken, avundsjuk och vet fan inte vad jag ska göra. Allt är facebookhelvetets fel.
Varför blir man behandlad som luft bara för att man är oattraktivare än alla andra? Blame the society. BLÄUSCHFYFAN.
Så jäkla ful är man väl inte? Hatar hela världen just nu. Min fredagkväll är förstörd. Känner mig halvt deprimerad men så långt ska det väl ändå inte gå. Jag vill bara skrika och slå till någon riktigt jävla hårt. Funderar förfan på att ta bort facebook, men det kommer jag inte göra även fast jag vill. Ska fan spara ut mitt korta hår, börja träna dubbelt så mycket och bli smal som en baddräktsmodell och klä mig som alla andra.
Det skulle jag ha sagt och gjort om jag var tråkig och inte hade någon självständighet. Men nu äre ju såhära att lite har jag så jag förblir så ful och konstig som jag är.

Jag är inte rädd för mörkret, jag är rädd för vad som finns i det.


Tom Hiddleston är het

HEJ.
Ber hundra gånger om ursäkt för min pissiga uppdatering men jag har varit upptagen med att dregla över Tom Hiddleston som spelar Loki i Avengers och Thor. Jag såg Avengers med Tuva i lördags och skakade fan efteråt. Så jävla mäktig och bra var den. Mår typ illla bara för jag blev så överväldigad. Och det finns fasiken inge värre än dom töntarna på bion som skrattar byxorna av sig för att dom sa något som var lite roligt. Och alla som prasslar med påsar och skit.



image Ja ursäkta jag dreglar lite men ni vet att ni gillar det hejhopp.

 

 


Gårkvällen

KATT.
Igår var jag med Linnea, Tuva och Sameby. Först gick jag och Linnea och Tuva ner till kajen och chillpillagärnet samtidigt som vi lyssnade på dom unga människorna som typ skrek och utgav ytterst konstiga ljud. Sen träffade vi Sameby och gick till subway men dom stängde om tio minuter så vi gick till en lekpark och åt. Sen gick vi på hemmakväll och sen till majsbrasan på lands. Sen grillade vi marsmallows och korv hos Tuva och ja jag vet att jag inte kan stava eller om jag hade rätt nu är jag förvirrad. Anyways det var väldigt trevligt.



Dom flesta bilderna från tuvasliv.blogg.se

GODKVÄLL.

RSS 2.0