Juste ni måste se denna videon:

 

Jag är i målbrottet

Jag var hemma idag, jag borde inte ha farit till skolan igår men man vill ju inte missa dissikeringen (?) Men jag är förkyld och har sån värk i kroppen jag avlider femtioelva gånger om. Men tumblr gör ju allting lite bättre. Btw min tumblr heter: 50s-indian.tumblr.com
Och jamie är så fin så jag spyr m'key herrå

Bring you back to life

Jag fyllde fjortis igår. Alltså fjorton. Jag känner mig liten. Men jag fick finfinapresenter iallafall och ska få pengar så jag kan köpa VAAAAAAANS så det är jag litte dampglad över. Jag fick en jättefin John Lennon kopp, Abbey Road tavla, Kånken och makeupstore presentkort på 400 kr så det var finfina grejor som jag sa. Sen på kvällen for jag och Tuva och Linnea på Waynes och tuva blev kär. Annars var vi bara allmänt läskiga och stirrade på fina pojkar.
Och satan vad jag fryser kände jag nu. Btw så är jag hemma från skolan idag, min hals är svullen, feber, ont.

Ja hej

Jag var i Umeå idag med Tuva och Linnea. Det var väldigt trevligt. Jag köpte lösögonfransar och nån sån här nailart pecil grejsimojs. Sen köpte jag en tröja från monki som jag ser lite tja slampig ut i tycker jag själv men jag är kvinna och har rättigheter. Just nu lyssnar jag på Rage Against The Machine okej kul att vet hejdå sov.

Jag borde få betalt

För att mina ben är så lena hejdå.

image


They can start running

Steg upp för några timmar sen typ. Jag sitter och lyssnar på Linkin Park. Jag tror inte att det finns något annat band än dom som genuint (om det stavas så) får mig att må bättre, jag behöver inte ens må dåligt över nåt men jag blir liksom på bättre humör ändå. Fast jag kommer nog aldrig kunna se dom live eftersom att jag hatar moshpits och skit. Jag vill snagga bort allt hår. Jag ska ju fortsätta spara ut det men nån gång om jag bara vill vara spontan eller om jag får en anledning så ska det fan bort. Eller kanske inte allt men så att det är sådär ni vet askort typ 2 cm eller nåt. Och eftersom jag inte har några egopics eller någonting till er så får ni nöja er med musik.
 
 

Collapse

Jag är arg. På allt och alla. Jag är arg på den där anonyma jäveln på tumblr som frågar hur jag mår bara sådär. Jag är arg på att alla mina vänner eller mina typ två vänner är bortresta. Jag är arg på att det känns som att jag inte har nåt liv. Eller så har jag kanske bara PMS. Fast jag kan inte skylla på det hela tiden. Jag är bara en riktigt arg och sur person.

BLÄSHUBLABGRKTWRLHÖDF

Jag gjorde ett inlägg men det försvann så därför säger jag tack och hej.
Förresten så är jag kär ockej hejdå.

Apocalypse

Jag har inte bloggat på 10000020202020203738346583758 år. Har inte haft lust skyller jag på. Jag har iallafall varit på Lennarts begravning och aldrig mer säger jag bara. Men nu ska jag inte tänka på sorgliga saker. Jag har inte ett skit att säga så.

RSS 2.0