I would wait a million years

Hoj. Idag var jag hemma från skolan. Hade värk och skit och ville helst bara försvinna. Men imorgon har jag kaffedejt och i helgen ska jag förhoppningsvis se the hobbit så he ä ju bra. Jag pprovar kläder inför imorn men jag ser ut som en skitkorv i allt så jag får gå utan kläder istället. Mamma har btw beställt nya pluggar åt mig. En är av trä och är formad som en droppe och den andra är vanligt rund och har såntdär akrylwshablahabklafa grejs. Btw så är jag inte alls glad just nu, litegrann då och då sådär men hatar egentligen allt och alla och vill bara slå alla på käften och slåss. Ska lyssna på Thomas så jag får annat och tänka på. Hejdå gillar inte er.

Vill ni ha mod (?)

Jag orkar inte vara detaljerad om gårdagen så kör på ord. Nyskjorta, nystickadtröja, pangkakor, nutella, toffel.
Och eftersom det är söndag så har jag känt mig deppig och meningslös hela dagen. Hata söndagar. Och imorgon är det måndag. Bajs. Men måndagar är litte bättre än söndagar för då har man åtminstone ett liv. Nu bara för att jag inte har nåt annat för mig så tänker jag lägga in gamla bilder då jag var en mört.
Okej nu räcker det, är glad att jag inte ser ut sådär längre. Skäms.

JAG SKA SLITA AV DITT HUVUD JÄVLA SKITHÖGRÖVANUSPENISHUVUD

Nej jag har inte alls pms vad pratar du om. Jag var hemma idag för att jag är kvinna och jag vill inte vara hemma för då ligger jag efter och fan. Jag ska helt seriöst ta bort min livmoder och adoptera en kines och en brun för dom är mycket sötare än min ras. Låter rasistisk mot vita men hiho det kan du inte göra nåt åt. Ska slita av någons huvud nu och fortsätta med min kvinnliga smärta som på ett ungefär känns såhär:

image Känns som att typ 80% av alla mina inlägg handlar om mens men asså mitt liv är inte så produktivt så ni får leva med det.


Det var nyss det var längesen

Jag är arg. Jag vill ha cola men sitter och dricker saft som påminner mig om mens istället. Askul. Jag ska nog locka håret ikväll så det blir vågigt och fluffigt imorn. Jag har nog lyssnat på Thomas nya låt typ 600000000 gånger nu men är inte ett dugg trött på den. Känner att jag byter ämne lite kors och tvärs hära men fakk da polis. Okej näe det ska vi inte göra. Usch å fy.

image


Spring

Ser rädd, äcklig och läskig ut. Skrik och spring.

Dansen före döden

Thomas Stenström har en ny singel och därmed en musikvideo och den är fan helt jävla otrolig och han är jättefin och helvete ursäkta mitt språk men helvete
 
Och det är lite hångel i slutet så nu måste ni se den okej se den förihelvete.

Helplessness blues

TJo. Idag har jag typ inte gjort någonting speciellt. Jag har rakat benen. Det är lite speciellt iaf. På slöjden ska vi hursomhaver börja sy på symaskin och skit och jag tror jag ska göra en tjocktröja med kissekatter på. Den är asfin i mitt huvud men det kommer sluta med att det blir en blöja med bajs i. Imorn har jag ännu en kaffedejt med Lovisa och Emma vad jag vet så he bli ju bra. Jag borde verkligen gå och sova men det är så tråkigt åsså tar det typ minst två timmar för mig att somna och det orkar jag inte med åsså hinner man bli kissenödig och då blir det jättejobbigt och bara määäh. Jag ska btw sova i flätar inatt och se om jag får litte frull.
  Asså ursäkta mig men jag vill ha det här men det kommer aldrig å hända men låt mig drömma håll käften.

Choose your last words

Idag var jag på stan med Tuva och Linnea. Jag köpte en concealer och eyelinerborste, puderborste(som var limegrö hiho) och en sån här typ buffingbrush eller vad det nu heter. Sen köpte vi fika och gick hem till Tuva och var tjocka. Imorn ska jag typ på bio med Tuva och Albin så he bli väl bra. Jag vill ha nudlar och potatisbullar så jävla mycket just nu helt seriöst, ge mig det och jag kysser din panna och masserar din bara rygg.

Blöh

Igår for jag hem från skolan lite tidigare för att jag höll på spy av min mensvärk eller vad fan det nu var. Sen när jag mådde bättre så tog jag bussen in till stan och träffade Lovisa, David och Emma och drack kaffe på Waynes. Det var mysigt men inatt kunde jag som vanligt inte sova ett skit så idag är jag hemma så att jag kan vila och spy ifall det skulle behövas. Har inte ätit ordentligt på ungefär 15 timmar så det måste jag väl ändra på.

All you need

Igår träffade jag äntligen Tuva och fick krama om henne och började gråta lite smått heh. Jag fick världens finaste beatles-kopp av henne och en badbomb. Sen träffade vi Albin på ica och köpte grejer för vi skulle ha walking dead maraton. Men jag for hem typ halv tre för jag mådde inge bra och behövde sova. Och idag var det meningen att jag skulle gå på stan med kära Linnea som också har kommit tillbaka men näe då kommer mensvärken och hälsar på. Älskar att vara tjej, skrattar hela tiden. -_-. Men näe jag ska gå och duscha eller bada eller vafan jag nu ska göra och raka benen och bli en ren.

Allting vi visste fanns

Idag var jag på stan med Albin och Rasmus på stan och köpte julklappar åt Tuva och Linnea. Fast do  ba sprang iväg från mig så aldrig mer. Röv. Och just nu äter jag pistagenötter(?) och dricker proviva. Kolt. Btw så har mina nya tunnlar kommit nu och jag har aldrig någonsin varit så attraherad av min örsnibbe. Någonsin.

RSS 2.0