You treat me like a stranger and that feels so rough

HEJ.
Igår var jag med Markus, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt. Jag och min MAMA gick också på stan och köpte nya töjningar, ett läppstift osv. Jag har ju börjat töja örat mer så ja, får hoppas att det blir bra.
Nu ser det lite oproffsigt ut eftersom att man ser min tumme men aja. BTW vet nån av er om man kan andvända töjstavarna som smycken? Asså inte bara till att töja utan vardagligen?

BON VOYAGE.

Jag borde sova.

HOJSAN.
Jag borde gå och lägga mej men jag är för trött för det så det får vänta ett tag till. Jag måste bara lyssna på lite musik först. Det jag alltid måste göra minst en gång om dan är att sitta med hörlurar och lyssna på bra musik annars överlever jag inte dagen. Marmozets följer mej på twitter och ja jag är GLAD=D
Jag har ritat för första gången på femtioelva år.

TJAO.

Every word you say

YO BIATCHES.
Idag åt jag på subway med Markus och sedan följde jag henne/honom och klippte sig. Jag satt ner och väntade i typ två timmar men vad gör man inte för sin kompis och dessutom följde jag med frivilligt så ja.. Jag har fått en till kusin och det blev en pöjk. Jag är glad men chockad, fast jag längtar ändå tills jag får träffa lillskiten. Jag har skaffat instagram och ja det är beronde framkallande och jag kommer säkert bli en nörd och ta en massa bilder på mej själv där jag putar med munnen och ser ut som en anka. Men hittils har jag varit duktig och försökt ta en fin bild även fast det inte är så lätt när man heter Julia Wihlborg.


HASTA LA VISTA.

Jag älskar BRAVO juice

HOJ.
Idag var jag i skolan. NO SHIT!? Nämen jag har varit trött typ hela dagen så när jag kom hem vilade jag för jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Idag fyller mina katter år eller ja, en av dom fyller år idag och den andra efter tolv.
Idag på tekniken så lyssnade vi på musik och jag blev asglad när vår praktikant/lärare/vikarie hedde på Somebody I used to know-Gotye. Jag började hoppa och fick hyperattack. Och när jag, Linnea och Markus/Tuben och några andra satt i elevrummet lyssnade vi på 1D och fangirlade. Jag och Linnea började dansa och gissa om vi är bra. Fett pro liksom.
Ja, på den tiden hade jag nästan lika bra smak som jag har nu.

AU REVOIR

Schminkat mej.

HOJ.
Jag och min syrra gick ju som sagt på stan men våra presentkort funkade inte, då blev vi sura. Sen gick vi på Wayne's och sedan en snabbis på HM och jag köpte en ögonskugga. Jag har sminkat mej lite könstigt bara för att jag har tråkigt så here you go:

Nej jag är inte pro men jag försöker okej förlåt då.

TJO.

Now you're just somebody that I used to know

HEJS.
Jag steg upp för typ en timme sen, ja intressant jag vet. Men hursomhaver så ska jag typ på stan idag med min MAMA och min banan till syster. Vi ska gå på Makeupstore och sedan på Wayne's så ja det blir väl najs.
Men snart ska jag väl gå och göra mej i ordning så ja vi höres.
Jag älskar min syster extra mycket när hon tipsar om en låt som jag sitter och drogar i dagar.

TJOLLAHOPP.

You gotta stop can't you hear me baby

HOJ.
Idag har jag varit med Tuben/Markus. Vi gick på stan sen såg vi Spirited away, den var bra men jag blev traumatiserad för livet. Men de va kul c:. Jag tänkte se melodifestivalen men jag är upptagen med att lyssna på musik t.ex. The Black Keys så ja det får vänta.
Lyssna på den här och kommentera annars kommer jag hem till er och brer smör på era tår.

I'M BLUDABADIDABADAAA

Grattis Markus=D

HOLLA.
Idag fyller Tuben år så grattis till henne! Eller han eller vad man nu ska säga.

Jag sökte på Markus och de här var det första som kom fram så jaa detta är vårat födelsedagsbarn.

HEJDÅ BARN.

This time I'm coming down

HEJS.
Jag for hem från skolan idag för att jag mådde så himla dåligt, både fysiskt och psykiskt. Jag tror att jag har influensan som alla har men jag kan inte vara sjuk imorn för att tuben fyller år och jag gillar fredagar så man får hoppas att jag mår bättre. Jag har inte ätit nåt heller vilket jag borde göra men jag mår typ illa av allt just nu så jag får svälta eller bita ihop och äta nåt. Jag var iallafall hos kuratorn idag, det känns alltid bra att få prata av sig och nu äre extra mycket som händer och det mesta är inte bra saker så det är bra att jag kan får gå dit.





BON VOYAGE.

Baby I'm howlin for you

HOJ.
Glad alla hjärtans dag ska man väl säga, har inte gjort nåt speciellt idag ni vet det där vanliga.
Jag tvättade iallefall håret för ett tag sen så jag skippar nog mössan imorn, mitt hår ser alltid typ fett ut även fast jag tvättar det asofta. Vi har trivseldag imorn så vi slutar efter lunch så de är ju najs. BTW min pappa har kommit hem nu och han mår bra fast han får inte köra bil på 6 MÅNADER!
Han kör ju typ bil varje dag så det kommer att bli jäkligt ovanligt. Så då får mamma vara chaufför hela sommaren.
Haha omg.

HOPPLA TJOSAN.

Get high on music

JALLA.
1D är i Sverige nu för er som ville veta och det suger att jag inte är i Stockholm just nu.
Ja, that's life men hursomhaver så har det varit en ganska vanlig skoldag. När vi hade slutat puttade Emil pisshuve mej i snön så jag och Madde missade bussen. Vi va typ två meter ifrån och busschauffören såg oss men körde iväg.
Då blev vi sura. Jag nördar TBK och TDCC och om ni inte vet vad dom förkortningarna betyder så ja, sorreh.
Jag har vackra armband jag vet.
Lyssna på denna låt annars har du missat nåt.

HEJSVEJS.

Let me be your everlasting light

HEJ.
Jag mår bättre nu som ni kanske kanske märker. Och det är lika bra att jag berättar varför jag mådde dåligt så att ni inte känner er helt retarded. Min pappa har haft en stroke. Inte en jätteallvarlig men han är inlagd på akuten och mår hyfsat bra nu.
Men som ni kanske förstår så äre jävligt jobbigt.
Jag har lagt märke till att jag inte lagt ut en ego-bild på ett tag så tänkte va lite dum och lägga ut en. Jag har försökt locka luggen men ja ni ser ju hur det gick. Ibland suger det kuksnabel att ha så kort hår som jag har.

:--------------)

Jag orkar inte längre.

.

A broken heart is blind

HALLA.
Idag har det som vanligt bara varit en helt vanlig fredag. Jag borde gå och lägga mej men jag är upptagen med att lyssna på The Black Keys och det är ju liksom lite viktigare än att sova. Idag började jag lipa tro det eller ej.
Det är nog inte intressant för er att veta så jag kniper keft.
Ni måste höra när trummorna börjar. IT'S LIKE HEARING ANGELS SINGING IN MY EARS.

HASTA LA VISTA.

Snask

HOLLA.
Just nu pluggar jag till franska förhöret utan att plugga hehe^^. Tuva kallar mej alltid för hora(på skoj hoppas jag)
Och idag tänkte jag hämnas och kalla henne för fnask men då glömmer jag ju såklart bort det och säger snask istället.
Duktig jag är. Ni är väldigt duktiga på att kommentera förresten *host host.
Men hursomhaver så lyssnar jag på Two Door Cinema Club just nu.
Haha omg.

DIS IS DA SHIET^

Hoppla

HOJ.
Jag har sett på min statistik att den har höjts till typ 23 så nu MÅSTE NI KOMMENTERA OM NI SER DETTA INLÄGG ANNARS KASTAR JAG OST PÅ ER. Wow vilket hot but serious though NI MÅSTE KOMMENTERA OM NI SER DETTA DET SPELAR INGEN ROLL VAD BARA GÖR DET.


SO LONG AND GOODNIGHT.

The Beatles äger omg

JALLA.
Jag sitter och nördar The Beatles. Varför är John och George döda? WHYYYYY??? Nämen hursomhaver så det inte hänt nåt speciellt idag heller. Jag for hem lite tidigare idag för att jag mådde illa och är ju förkyld som sagt.
Imorn far jag till skolan fast jag egentligen inte borde men jag vägrar vara hemma och jag skippar jympan iallefall.
Snart äre alla hjärtans dag, jag har en valentin och det är Winona men den lillskiten ska säkert göra nåt annat.
Så det blir väl att sitta hemma och se på kärleks filmer och bli hög på gelehjärtan kanske.

En av världens bästa bilder.



GOODBYE FOLKS.

You're my satellite

HOLLA.
Idag har det icket hänt något speciellt. Efter skolan satt jag och Tuben på Wayne's bara för att sitta nånstans.
Jag drömde att en dvärg spydde på mej, tänk er skalleper fast mörkhyad och liten. Det var läskigt, kunde faktiskt inte somna om efter det. Det konstiga var att han spydde typ munskölj. Ja jag vet att jag behöver hjälp.
BTW har nån lust att fixa min design? Tuben försökte men hon är inte pro så jag undrar om någon annan har lust. Isåfall KOMMENTERA.
This is 1D in 15 years.

TE AMO JAO.

Välkommen tillbaka internet

HALLA.
Jag vet att jag inte har skrivit men internet ha inte funkat så jag borde få jävligt mycket beröm för att jag överlevt.
Jag har lyckats bli förkyld menjag tänker inte va hemma, speciellt inte nu när min man är frisk.
Har lyckats hitta en till drog, enjoy.

AU REVOIR.

Grattis Harold



XP

RSS 2.0