Såhär fin är jag denna nyårsafton:

Japp gott nytt jul herrå ses nästa år.

Hatar mänskligheten, ska bli en apa

Hejsan. Idag har jag varit med Winona och Sanna en stund men sen for jag hem och var med en hårig röv. Hanna med andra ord. Okej skojar hon är inte en hårig röv, bara lite. Men vi såg planet of the apes typ. Den var väl bra men konstig och jag fattade ingenting. Men imorn är det nyår och som vanligt ska jag vara hema och äta god mat men dryga järnet. Och nu saknar jag fan mina vänner så jag spricker så kom hem nu för i rövskit. Använder trevliga ord känner jag okej hejdå skit på er. Har såna jädra humörsvängningar(?) ursäkta mig. Gott nytt år. Men det kommer fan inte bli ett bättre år för mig tror jag.
 

Har sprungit enda sedan barnsben

Jag blev till sist inte ensam trots allt tack vare fina Winona. Vi hade tänkt gå till ica men hon har inte alla flingor i paketet så hon tänkte inte på att det var stängt. Men det löste sig iallefall. Vi hälsade på Amanda lite och stod nedanför hennes fönster och kastade snö och sånt. Men titta vad mycket klockan är. Borde nog gå och lägga mig. Nej skojas bara, ska vara ascool som alltid och vara uppe tills soluppgången.

Svart, vitt och allt däremellan

Idag har jag inte gjort något heller. Känner att det här med lov inte riktigt är min grej för liksom jag är ensam i princip hela tiden och då får jag bara mer tid till att tänka på en massa dåliga saker. Men jag får väl lösa det antar jag. Usch vilket ledssamt inlägg det här blev. Bajs. Så nu är det roligt. Hejdå. Kramkram. Eller näe jag tar tillbaka kramarna för ni suger på att ge reaktioner. Fast nej nu är jag elak. Jaja hejdå.

den lilla rackarns knappen där

Jag har lyssnat på Daniel Adams-Ray väldigt mycket senaste tiden. Har nog en liten crush på honom. Jag borde gå och sova säger mamma men eftersom att jag är cool och hipster så ska jag inte lyssna på henne och ska dricka te, kaffe, kedjeröka(?) och smoka weed och sitta vid tumblr och tycka synd om mig själv. Ni vet sånt som coola kids som jag gör.
Fast egentligen kommer jag inte göra nåt av det där, är för lat för att göra te och vet fan inte hur man kokar kaffe så jag får väl ta och dricka juice istället. Om jag ens orkar det.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Nu är jag hemma från mormor där vi firade jul. Julafton var väl sådär, fick fina saker och så men hade jävla mensvärk hela dagen och hela kvällen så det var väl inte så jättelyckat. Nu när jag är hemma så har jag ont i huvudet och känner mig ledsen och övergiven. Tuva och Linnea kan väl föfan ta och komma hem och göra mig glad istället för att ta och resa bort i två veckor.

Baddest man alive

Hej, idag har jag träffat David och Lovisa men Lovisa var tjött så hon for hem. Men det var kul och när jag kom hem så typ.. Ja jag halvsov men blev väckt hela tiden på grund av en viss Hanna Wihlborg.
Och The Black Keys har en ny låt så enjoy:
 
Haha dom säger "suck milk from a titty" i den, det tyckte jag var roligt.

Nämen kolla

Jag hade rätt, inte en jävla fråga på inlägget nedan. Asså no offense men jag hoppas ni får mensvärk.

image


Nu kommer det här bara bli pinsamt och fail men...

Jag har bestämt mig för att ha frågestund så KÖÖÖÖÖÖR

Kawaii

Igår på dagen gjorde jag typ ingenting men sen lite sådär spontant så bestämde jag träff med David och Lovisa för första gången och dom var jättetrevliga. Trodde att dom skulle slå på mig och kalla mig ful men nädu.
Idag slutade jag efter lunch och när jag kom hem gick jag och la mig för jag var trött som ett as som typ alltid. Men näe nu har jag slut på aktiviteter att berätta om så herrå.

Your ass is the size of the moon

Idag var jag på stan med linnea. Vi köpte smink och skit till julfesten och sen köpte vi fika och våldgästade hos tuva men vi frågade först och det där mejkar ingen sense men jag är hög på cola. Jag får aldrig kommentarer jag vill ha kommentarer kommentera föfaen. Jag ha kaffe och vänner okej herra.
asså jag vill så gärna klippa kort igen men då skulle jag ångra mig men fan vad skönt det hade varit.

Nämen hej

brb ska gå och gråta/spy
Att jag ens sett ut så där. Jag kollar igenom gamla inlägg och tänker bara fan vad irriterande och TÖNTIG jag var.
 

tönt

Jag sitter och gråter för jag såg en post på tumblr om Heath Ledger och om ni inte vet vem det är brinn i helvetet. Okej det var väl lite o ta i men. Jag avr på stan med Linnea idag, det var kul hejdå.

 

Heath Ledger winning an Oscar for ‘Best Supporting Actor’ for his role as ‘The Joker’ in The Dark Knight (2008)

Gråt okej hejdå


Visions

Tjäna. Jag slutade 11 idag sen gick jag på subway (subbaaaaan) med några och åt lunch där istället. Nu ikväll har jag skrivit på mina kapitel och sånt men lite stressad är man ju för allt ska vara färdigt på fredag så liksom ja. ÅH JUSTÄÄH mamma har beställt Vans med mina födelsedags pengar så jag kissar på mig av lycka men okej lugn lula.
Det är typ såna här och jag ska pussa på dom when they arrive så herrå

Naive

Idag var jag på skyltsöndan med Tuva och Linnea. Jag mådde inte så jättebra om man säger så för jag typ kallsvettades hela dagen men annars var det kul. Men fy och fan vad tomtarna är läskiga. Och den där himla maxtigern eller vad det nu är. Jag gick bokstavligen och gömde mig. Men jag har rakat benen och det känns bra och jag borde väl gå och lägga mig såatte.

imagefarewell


RSS 2.0