You say high I say low

MÖH.
Jag suger på att uppdatera blablabla osv. Men igår satt jag och grät instängd på mitt rum på grund av John Lennon's och George Harrison's död. Jag satt och kollade på youtube videor som var från när dom fortfarande var ett band. Ibland känns det verkligen som att jag blev född i fel decenium. Och jag vet inte om jag stavade rätt idc.

Trästock

HEJ.
Förlåt för min dåliga uppdatering men jag skyller på trästock. Jag var där med Tuva,Johanna och Eva.
Hade aldrig träffat Eva och Johanni förut men dom var hur snälla som helst och vi kom bra överens så när dom for hem till Stockholm kramade jag och Tuva ihjäl dom typ. Men iallafall på trästocks var det fasiken en flodvåg av fina pojkar. Och Thomas Stenström var hur jäkla bra som helst så jag sitter och nördar hans låtar asmycket nu.
Från tuvasliv.blogg.se
 

Men det är dig jag menar


Ameh vafan

Fick en kommentar på inlägget om Linkin Park där det stod "Ja du lyssnar ju bara på 1D så de kanske int är så konstigt" Och jag vill bara säga att jag inte har lyssnat på 1D sedan före skolavslutningen så snälla knip igen
om du ska kommentera på min blogg så kan du väl kommentera något mer moget och värt.
Tack för mig.

72 är inte gammalt Ringo

Vill bara säga grattis till Ringo Starr på 72-års dagen! En av dom bästa trummisarna nånsin.
 

I'm not the failure

BONJOUR.
Idag blev jag väckt på morgonen av storasyster, hon ville fara och bada och hon fick sin vilja igenom eller hur man nu säger det. Fick typ litelite färg men jag är vit jämfört med saten såatte. Senare på kvällen ville tuva att jag skulle hålla henne sällskap för hon var så "ensam" så då var jag med henne ett tag och när jag kom hem såg jag och syrran 21 jump street och ja den var väldigt bra. Nu ska ni få slippa mitt svammel okej hej.

Nu kanske jag är sent ute..

MEN LINKIN PARK HAR SLÄPPT ETT NYTT ALBUM

Poison

YO.
Idag har jag haft allmänt tråkigt och sminkat mig för ingen anledning alls. Har försökt tvinga mamma att boka flyg till Göteborg men näe aldrig får man som man vill. Jag sov åtminstone lite bättre inatt, har somnat typ fyra elr fem varenda natt/morgon ett bra tag nu. Jag orkar inte ha sommarlov längre, vill tillbaks till skolan. Inte för allt jobb och skit men jag saknar det sociala livet och klassen min. BTW ni suger aprumpa på att kommentera. Men nu har jag slut på strunt att säga så, ja hejdå.
Bara för att jag kan.

Guld

 

Eyes on fire

TJU.
Ursäkta för mitt anfall igår men aj känt help it. Iallafall så har jag bokstavligen inte gjort ett skit idag. Oj mitt liv är verkligen fullt av äventyr och andra produktiva saker. Jag har typ huvudvärk så orkar inte skriva så mycket mer men jag vill spamma er med en massa vintage och 50-tal så here ya go...
thegilly:

A teenage girl in her room. 
mademoisellebardot:

Brigitte Bardot & husband Jacques Charrier
mymarilynmonroedaily:

Marilyn Monroe photographed by John Florea, 1952.
Ni vet att ni gillar..
 
 

España es el mejor

Jag håller fasiken på att kissa på mig av lycka, jag vill gråta och krama alla jag ser. Spanien vann hela skiten.
Jag är så jävla stolt över Nando och Juan speciellt. Jag har så himla ont i magen. Men av bra anledningar.
Tack för mig. GRATTIS SPANIEN!<3
KÄRLEK.

RSS 2.0