I lost my mind again

MEEP.
Jag och Tuva var uppe hela natten i ehm.. tisdags.. tror jag, äh ja vetefan. Jag lyckade somna i tio minuter faktiskt men då väckte tuva mig såklart. Vi såg The Shining och barnhemmet. Jag blev tvingad att se barnhemmet men jag tittade bort hela tiden typ för jag är inte en skräckfilms människa kan jag säga. Sedann på morgonen skabbiga som jag vet inte vad gick vi på waynes och köpte varsin stor latte. Sen fick jag hämtning och sen for jag tillbaka till stan och vi var på stadsfesten med några andra. Sedan somnade vi på tuvas soffa och nånting mer jag orkar inte berätta. BTW Spanien är i final och jag är nervös as fuck men glad som satan för deras skull.

Att bli tagen förgivet

Jag har på mig en mint grön/blå vintageklänning. Av vilken anledning vet jag inte. Är inte fin i den precis.
Vet inte vad jag ska göra. Känner mig konstig och sinnessjuk (inte för att jag vet hur det stavas) men vad ska man göra. Inget. Ska troligen återgå till att vara instängd i mitt mörka rum och ligga i min säng och dricka mjölk eventuellt juice. Fyfan för sommarlov. BTW fick en till anonym kommentar, skriv ditt namn pusseh.

Fuck you, fuck you & fuck you

Ser ut som en jävla elefant blä usch och fyfan men ni bad om det

Fly långt bort

TJU.
Kom just hem från att ha varit med Lina. Har inte varit med bruden på ett tag så det var trevligt.
Sitter iallafall just nu och äter köttbullemacka. Attraktivt. Ikväll ska jag se fotboll med Tuva och om Spanien vinner kommer jag att gå sönder av lycka. Var förresten uppe hela natten med Tuva, drygt egentligen men klagar inte. Är ju väldigt underhållande att titta på henne när hon sover och får ryckningar so yeah.. BTW två kommentarer är inte tillräckligt övertygande för att jag ska lägga ut videon så det är bara att ta tummen ur och börja övertyga mig.
Mobba hans fräknar och du är körd. Det är attraktivt med fräknar okej.

Trött som ett as

MÖH.
Var ju somsagt å grillade ikväll med några kompisar, väldigt roligt var det=) Luktar rök och kan inte hålla ögonen öppna.
Håller på att kissa ner mig men det ska det bli ändring på!
BTW jag har en video från när jag sjöng på skolavslutningen så ni får kommentera om ni vill att jag ska lägga upp den.

Jag har hela världen under mig snart

HOJ.
Ber om ursäkt för min pissiga uppdatering först och främst. Men iallafall så var det ju skolavslutning igår. Jag sjöng The A-team med Ed Sheeran helt själv med gitarr om komp och det gick bra antar jag för att efteråt fick man väldigt bra feedback. Men sen när det blev kramring osv. Jag började fasiken böla som en bäbis för vår lärare måste sluta. Men kommer sakna alla sjukt mycket. Men ikväll ska jag typ grilla med några kompisar så det blir ju bra=). BTW grattis på födelsedagen fader min.
Spanien vann igår och jag och Tuva dampade ju såklart sönder. Torres gjorde fan två mål! Stolt över bäbi.

So darkness I became

NÅGONTING.
Idag har jag varit och klippt mig fast inte så mycket, mest tunnat ur och sånt. Hittade också en kofta till skolavslutningen och fick sminkborstar och smink av modern min så tackar henne för det. Ikväll har jag mest ätit jordgubbar och varit ensam och förtryckt och utan vänner. Trevligt bro. Jag har stylat mig och tagit på mig kläder så jag ser typ ut som mormor för 60 år sedan.
Retard

Vårfest

YO BRO.
Igår var det ju vårfesten, i början var det asdrygt men sen efter klockan nio gick man upp på dansgolvet och flummade och dansade skiten ur sig och hade kramkalas hehe. Man svettades så himla mycket, asså det var som en jäkla bastu men det sket man typ i för man var fokuserad på allt annat. Men det var askul^^Fast efteråt hade jag skitont i fötterna men det var de värt.
Yo

Alle (min så kallade stalker) just being cool.

Fin rumphaka man har.
Alla bilder tagna från tuvasliv.blogg.se (datorn dampa så kunde inte importera bilder själv)

THE BLACK KEYS TILL MTV MOVIE AWARDS

JAG HÅLLER FAN PÅ ATT HYPRA SÖNDER. HELT JÄVLA FANTASTISKT BÅDE FÖR DOM OCH FÖR MIG.

RSS 2.0