To keep their little heads from falling in the snow

HAJ.
Sorry att jag inte bloggat men jag kan inte blogga via iphone och datorn är upptagen ganska ofta så ja.. Men hursomhaver så var jag med Tuben, Madde, Jesper och Alexander igår och vi åt på pizzerian och sen for vi till Madde en stund. När vi hade dampat klart där så väntade vi på bussen i ett år och for till Canalen och chillpillagärnet. Det var sjukt trevligt iaf. När jag kom hem var jag sjukt trött men jag var för trött för att gå och lägga mej(logiskt jag vet) så jag va uppe en stund latade mej.
Nördar dom här fagra människorna just nu.

SEE YOU NIGGAS

Imagine all the people

HOJ.
Jag har absolut inget att skriva om så ni får en rändom bild istället.
Gjorde en 50-tals sminkining för nån dag sen.

AU REVOIR

Krossa alla fönster med mina bara händer, bryr mej inte om hur ont det gör

HEJ.
Idag har jag druckit latte från wayne's, druckit rödbulle=redbull och ätit middag. Ja, det är det enda som jag gjort. Mitt liv är så himla roligt intressant och fullt av liv och glada människor. Eller så int. Just nu dricker jag oxpiss=rödbulle.
Jag har fått nya byxor som påminner mej om John Lennon och hippie's. Kanske har dom imorn, om jag vågar.
Näe nu ska jag fortsätta korva mej och fortsätta leva mitt otroligt livfulla och roliga liv.
Skål.

Inspiration




Från lindahallberg.se


Alla bilder från weheartit förutom dendära sminkbilden då. Jag blir glad av bilderna punkt.


Yesterday came suddenly

HEJ.
Idag var jag hemma från skolan för att jag mådde dåligt. Psykiskt för er som undrar. Jag for på stan (busigt jag vet)
och köpte en hatt, ögonskuggepenna, chinos och en blågrön kajal. Jag skulle egentligen inte på stan men imorn va nästan enda chansen att fixa dom sakerna så varför inte liksom. BTW min mammas bästis som bor i New Jersey kom och hälsade på. Jag fick ett kafferör från starbucks av henne hihi. Och hon sa också att hon kunde skicka en tidning med TBK om dom hade kvar den c: Jag blev lite smått gladis då. BTW tack för dom fina kommentarerna om den gröna sminkningen<3
Ja, jag känner mej som Håkan Hellström.

GO' KVÄLL

Vad hände med alla våra planer?

HEJSAN SMÅ MAMMUTAR.
Jag har haft så jekla tråkigt idag att man får ont i armbågarna. Jag har bara gjort en sminkning och typ, ehm inget mer.
Jag vet verkligen inte varför eller jo egentligen men jag är så jädra sugen på nutella. Det brukar jag aldrig vara men ja, varje söndag är en dryg dag så..
Återigen kommentera gärna vad ni tycker och jag vill helst inte ha nån reklam tack=).

TJOFLÖJ.

Saint Patrick's day inspired

Kommentera va ni tyck vettja c:

William Spetz is da king

HOJ.
Se på hans videor och bli besatt.




DEN GRYMME JÄVELN^

Jag har en crush på Jack Gleeson.

HOLLA.
Ursäkta för min pissiga uppis men är LAT. Anyway hittils har jag inte gjort ett skit. Har typ sovit stigit upp och sovit igen. Det är mitt roliga liv. Jag har en ny följare på twitter, han liknar Destery litte granna. Då vet ni okej hejdå.
Se på denna i tio timmar om ni kan.

FISK.

He tells a few lies

YO NIGGAS.
Idag hade vi franskaprov och jag trodde att vi hade det på fredag så jag hade ju såklart inte tränat något så det gick pretty much bajs. Imorn ska vi åka skidor, jag vill inte. Har inga egna så jag måst ju såklart låna men de är ju så himla bökigt. Och BTW det ska stå bökigt inte bögigt okejjj?
Såhär glad är jag just nu jahapp då vet ni.

TACK OCH BUG.

She's gonna set you free

HOLLA.
Idag efter skolan var jag med Linnea och Tuben, vi fangirlade över 1D. Don't hate. Det var trevligt men jag fick huvudvärk eftersom att jag drack och åt jättelite på lunchen idag. Jag har typ ångest eller vad man nu ska säga över att jag inte vet om jag ska ha blåa jeans eller mina svarta som jag har typ varenda dag. Jag är inge fin i dom blåa så ja det enda som finns att säga är jäkla fisktutte. BTW Tuben berättade om alla otroligt braiga band som är på Reading Leeds i år, men det är i Storbrittanien så näääe inte kan man gå heller D:
Ni får en fin bild på Hazza.

ARRIVEDERCI

In my mind.

KRAJSAJTEKOLPA DET BETYDER HEJ PÅ EGYPTISKA.
Jag är sur för att ullebulle inte vann men Loreen är väl okej. Okej det där var ointressant men ja va ska man gö.
Just nu lyssnar jag på The Verve, japp då vet ni BTW ni suger på att kommentera så ni har i hemläxa att bli bättre på det små skitungar.


.

Collide in space

HEJDUDES.
Igår kväll var jag med Tuben, vi hade trevligt. Det är extra roligt när man går runt och skriker och dansar otroligt charmigt på stan också. Jag sitter iallefall och myser i min onepiece just nu om ni ville veta. Ikväll äre final i mello för er som inte visste. Jag hoppas att Ulrik eller DBA vinner. Vem vill ni ska vinna?

BON VOYAGE

Joker and the thief

HOJ.
Idag har jag drygat, I knöw very funneh. Jag har iallefall upptäckt Wolfmother. Dom är epic punkt.
Jag vill göra nåt kul imorn. Jag har ingen aning vad så jag får väl sätta mej i ett hörn och vagga, det låter roligt ska nog göra så.


AU REVOIR

*rubrik

HEJ.
Jag har varit hos min mormor så jag har inte kunnat skriva. Jag har inget intressant att berätta egentligen så ja hejdå.
Så de kan gå.


.

Jag ska gråta en flod för dig baby

HEJ.
Igår gick jag på stan med Tuben och Emma och sen följde jag Tuben hem. Sen på kvällen såg jag och Emma mello.
Idag kanske jag skulle på bio med Tuben men vet ej hur det blir. Jag orkar egentligen inte blogga för jag är så himla trött så jag borde få beröm. Jag vill ha en kram, japp då vet ni.


ADJÖ.

You say yes, I say no

HOJ
Ber om ursäkt för att jag inte har skrivit. Jag har varit lat helt enkelt. Jag har iallefall haft en bra dag.
Jag slutade tidigare eftersom att bilden var inställd så efter lunchen gick jag, Linnea och Lukas och åt på subway och gick runt på stan. Sen for jag och Linnea hem till henne och sedan kom Tuben dit och vi pratade och var väldigt normala.
Ellerrrrr???? Nemen det var kul. Jag har lyckats hitta en gammal bandana/scarf som jag hade idag. Den är fin.
Och eftersom att jag är så modig körde jag med röd läppenna från makeupstore. BTW jag fick ett fint läppglans av Linnea och jag älskar henne för det okej.
Ytterst underbara människor.

AU REVOIR.

RSS 2.0