Jag vet inte men denna låt är liksom mysig

 

Ljug för mig

Jag suger på att blogga. Aa punkt.
Blev en fräknetjoppa Och så en egopic på det där.

Snabel

Nej jag orkar inte skriva vad jag haft för mig de senaste 24 timmarna. Bara att jag upplever hyfsat extrem smärta just nu. Ja jag tror ni vet. Kvinnor.
Ooh jag är för mysig

Med tomma händer

Var på second hand med Lovisa idag och köpte en fin jeansskjorta med lite blomgrejs på. Sen gick vi hem till henne och lyssnade på bra musik men hon vägrade säga vad låtarna hette (slyna). Just nu känns det som att mitt huvud ska spränga men inte orkar jag göra nåt åt det inte nejnej. Ska träffa Winona imorn och vi ska väl på stan tror jag välle och ehm ja. Jag vill ha sushi fan. Tuva du är en japan.
Kolla va kol jag är

Vi är förlorare jag och du

Jag sitter och ser på live videor med Thomas och älskling du är för underbar. Detta låter askonstigt men jag vill inte att han ska bli mer känd än vad han redan är för då kommer jag inte tycka om honom lika mycket. Tycker att det är mysigt att det kanske inte kommer så jättemycket folk till hans spelningar. Låter kanske litte tokigt men ratarataratararstjrbkddkggkl jn. Känner att jag tjatar om honom i varenda inlägg men om ni stör er på det så behöver ni inte läsa. Plus att han är så jävla vackerfinsnyggunderbar jävla piss hejdå.

Nåt ni aldrig kommer förstå

Nej jag har inget att säga. Hatar fortfarande allt och alla och semlor smakar röv. Och röv har jag smakat många gånger. Och jag åt knäckemacka i min säng vilket inte var så jättesmart och imorgon har jag prov och jag kan inte ett skit men jag måste höja mina jävla betyg men det är inte så jävla lätt och fan vad jag började pmsa nu. Jag vill ha juice. Btw igår mitt i natten så kokade jag ris för jag var hungrig. Spontan_tjej_98 liksom. Och snart är det alla hjärtans dagröv. Men jag ska faktiskt baka tårta med Tuva och Linneamen det hade vart fint att ha en pojke liksom. HAH. Näe usch vad jag kritiserar mig själv, hur står jag ut. Vetefan. Btw så ska jag nog ha min bruna bandana imorn, hade den senast när jag ville vara cool och indie. Jävla penis hejdå.
Jag vill ha den här mer än allt typ, om någon vet vart man kan få tag på en liknande så skulle jag uppskatta om ni sa till.

Bara en ursäkt

Ja hej jag är bra på att uppdatera mhm ja. Nä men vår dator har varit dampig och varit på lagning och skit och jag kan inte med våran andra dator och kan inte blogga från mobilen såatte. Men he spela väl inte så stor roll eftersom jag har så många läsare. Jajja men ikväll så ska jag se da hobbit med tuva när vi egentligen borde plugga till vårt prov imorn men vi har båda glömt våra böcker på skolan så :))))))) Och jag lyssnar på Whitney Houston just nu döm inte. Glöm vad jag sa nu blev det Tina Turner. Och jag fick just reda på att Thomas Stenström har flickvän, hade inte precis nån chans men asså han är min.
 
 

RSS 2.0