Hitta dig

.
Igår kväll ringde Sofia just innan jag skulle färga håret så det blev "party" med Moa,Tuva och Sofia. Vi typ cyklade runt och var allmänt feta och typ var hos Moa. Nämen det var trevligt fast när jag skulle hem trodde jag att jag skulle bli våldtagen av några fullisar jag blev fan asrädd åsså var jag helt själv vilket gjorde saken värre.
Ni suger aprumpa på att kommentera, jag vet att jag inte har en intressant blogg men om ni kommenterar så blir den kanske intressantare and everyone is happy åkej grejt.

Ice dance

Madre.
Jag är hemma från skolan idag för jag har sån himla värk i kroppen och fyfan. Jag missade min tid med kuratorn igår och jag ville slå huvudet i väggen så hårt jag kunde. Att jag ska vara så jävulskt glömsk. Nu vill jag sova hejdå.

Ja det gör du säkert

Blä.
Nu börjas hockeyhelvetet igen. Alla skriker och är irriterande och jobbiga. Låter som värsta surkärringen men fakk da polis. Skämta. Jag har prov imorn.. Blä usch och fy. Men det är iallefall fredag så ska sova, sova, sova.
Btw grattis till Niall Horan som fyller 19 idag och grattis i efterskott till Mikey Way<3
 

But what else can we do

Ja hej.
Jag suger apfot på att uppdatera jag vet ni får slå mig om ni vill. Jag lyssnar på Flytta på dej fråga inte varför, seriöst fråga inte. Jag lagade en tand idag. Det gjorde ont typ. Nu ska jag gå och leka med pandor vi höres.

RSS 2.0