Värre och värre...

GODDAG.
Hittils har jag bara suttit och möglat, men jag har lyckats göra en sminkining och jag ser inte ett jäkla skit med lösögonfransarna. Näe nu vill jag ha te.
Kommentera vad ni tycker c:


Vi ser det, vi hör det, vi rör det, men vill inte erkänna det.

PLUPP.
Idag är jag hemma från skolan. Jag är förkyld, slutkörd och tja typ det. Jag har börjat trumma med tänderna? Vet att det låter helt orimligt(eller hur det nu stavas) men det är sant. Angåenede rubriken så kom jag på den helt själv för jag är så djup och poetisk (och ni vet att ni älskar det).
distinct-ive:  Want more indie/grunge? Click here.

Tuva har problem med käken

HEEJ.
Ikväll har jag varit med Tuben och ack och ve vilka töntar vi e. Jag har annars inget speciellt att berätta så jag kör 5 saker ni troligen eller kanske inte visste om mej:

1. Jag är rädd för clowner.
2. Jag tycker absolut inte om bimbos.
3. Jag hatar och är rädd för ketchup.
4. Jag är grymt förtjust i "indie" grejsimojs.
5. Jag önskar att jag hade naturligt lockigt/vågigt hår för det är fint okej.



BONSOIR.


Hon kan inte stå emot att le när hon ser livets mening.


It's fucking snowing

JUST NU:
Har i hårinpackning.
Är så trött på hockey så jag kan gråta.
Är förbannad för att det snöar.
Lyssnar på MCR.
Taggar idrotten litte grann imorn.
Funderar på att måla naglarna i nån rolig färg.

Yeah that's pretty much it.

Du är allt jag någonsin velat ha

HEJ.
Igår var jag med tuva och blev slagen och annat skoj. Men just nu så är jag full av längtan, sorg, lite lite glädje och någonting mer som jag inte riktigt kan beskriva. Ikväll blir det nog inget speciellt, har lust att fara ut och springa så det blir kanske det.
Typ mer än ett års sen..Usch.


Jag vill bara höra dina hjärtslag

BLÄ.
Jag är på dåligt humör. Det ryktas att Harry dejtar nån tjej från NYC och han ska dejta Louis ju. Jag är annars bara arg och irriterad på allt och alla. Jag vill ut och springa av allt men vågar inte. Det är mörkt. Det vandrar säkert runt en massa pedofiler. FML oj vänta de betyd ju Fil Med Lennart bara satt ni vet och inte använder det i fel sammanhang.
Vilket jag gjorde nu.
Dunkar. Men usch de där lät fel.

JAG ÄR EN VAMPYR.

TJÄ TJÄ BLOGGÄÄN

HOJ.
Ursäkta för min dåliga uppis men jag är i Sävar hos mormor och kusinerna. Jag har absolut inget intressant att rapportera så bjuder på en super sexig bild jao:
rumpa okej hejdå.


Glöm alltihop

Jag har tränat hela dagen. Trodde att jag skulle må bra men näe aldrig får man vara helt glad.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Fortsätta känna sig värdelös,deppad,ensam, ledsen och kissnödig blir det väl. Jag kommer säkert få kommentarer där det står typ "du kan alltid prata med mej" "Jag finns" osv. Uppskattar men det gör ingen nytta, om du inte säger helt rätt saker förstås. Jag säger inte anledningen punkt.
Jag heter Julia Helena Josefina Wihlborg och jag är älskad, hatad, deppad, dum i huvet, konstig, har astma, 13 år och jag är förbannad.

TACK FÖR MEJ.

Jag ska slå dig med en fisk

YAO.
Jag har absolut inget intressant att blogga om men jag kör ändå. Idag hade vi engelska-prov och det gick väl hyfsat tycker jag. Nu blev rubriken lite smått tokig men jag har ett prat med tuben om att jag ska slå henne med en fisk imorn och jag är dödligt seriös så jag vill bara ha det klart liksom. Jag har typ ingen läxa i veckan så det känns otroligt skönt att bara chilla och inte behöva stressa över nåt sånt.
Min rektion när någon säger något dumt om 1D eller annan awesome musik.

HEJHOJ.

Once you get the feeling it wants you back for more

TJENNA(USCH VA TÖNTIGT).
Jag har just sett färdigt Kids Choice Awards hehe mest för att 1D va med. Jag har upptäckt Bombay bicycle club vilket betyder att jag lyssnar på samma låt om och om igen. Hihi plupp.


GOOD DAY

RSS 2.0